Aircoreiniging

Paesmans Autogroep vindt uw gezondheid belangrijk zodat u steeds fris op pad gaat

 

De airconditioning doet meer dan alleen het klimaat in de wagen regelen. Hij zorgt er ook voor dat de lucht die u inademt, zuiver en gezond is. En bij koud of regenachtig weer ontwasemt hij de voorruit en ramen snel en efficiënt voor een betere zichtbaarheid.

 

Voor een nog betere kwaliteit van uw airconditioning en meer comfort aan boord is een regelmatig en correct onderhoud van uw aircosysteem dus van essentieel belang.

 

Waarom verdient het aircosysteem van uw Renault een periodiek onderhoud?

 

Vier redenen om een onderhoud bij een Renault-verdeler aan te bevelen.

 

1. Bespaar geld

Een airconditioning in goede staat gaat minder snel stuk en verbruikt minder energie en dus ook minder brandstof. Dankzij een regelmatig onderhoud vermijdt u dure herstellingen die vaak meer geld kosten dan een gewoon onderhoud.

 

2. Geen fysieke klachten

Na verloop van tijd ontwikkelen er zich bacteriën en schimmels in het aircosysteem. Ze geven niet alleen aanleiding tot vieze geurtjes, maar veroorzaken ook irritaties aan de ogen en luchtwegen. Onze Renault Airco Service reinigt het volledige systeem om deze klachten te voorkomen.

 

3. Altijd fris en alert

Dankzij een airconditioning in goede staat komt er geen condens op de ruiten en blijft de bestuurder altijd fris en alert. Tijdens onze Airco Service controleert uw Renault-verdeler de volledige werking en voert hij eventuele nodige reparaties uit tegen een gunstig tarief.

 

4. Meer comfort

Uw airconditioning werkt sneller en efficiënter wanneer hij goed wordt onderhouden. Het systeem houdt uw Renault koel in de zomer en op een aangename temperatuur tijdens de rest van het jaar.

 

Deel dit met uw vrienden en kennissen