Nieuwe Clio V

Op zaterdag 22 juni 2019 kan je in al onze Paesmans Autogroep vestigingen terecht voor de lancering van de Nieuwe Clio. Kom de nieuwste telg in de Renault familie ontdekken en proefrijden!

Onze toonzalen zullen doorlopend geopend zijn van 10-17u.

Ontvang tijdens uw bezoek ook een geschenk*!

 

Hieronder alvast 3 goede redenen om voor de Nieuwe Clio te kiezen:

 

 

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting ... gloednieuwe CLIO verovert je hart vanaf het moment dat je de auto bekijkt. De auto heeft een moderne en dynamische stijl die extra wordt benadrukt door de metaalkleur Orange Valencia. Met haar brede keuze aan opties, nieuwe wielen en sportieve R.S. Line-look is de iconische compacte auto aan ieders wensen aan te passen.

 

 

 

 

 

Aan de binnenkant dragen alle details bij aan het totaalplaatje. Gloednieuwe CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen worden tijdens het rijden al je zintuigen geprikkeld. Om je welzijn nog groter te maken, kun je het interieur op verschillende manieren aanpassen en gebruikmaken van ambianceverlichting die in te stellen is via MULTI-SENSE. Het interieur past precies bij jou!

 

 

 

 

Een van de grootste schermen in zijn klasse met een verbonden navigatiesysteem: je kunt met Google Places zoeken naar bestemmingen, etc. Dankzij Renault EASY LINK biedt de gloednieuwe CLIO een enorm handige verbonden ervaring!

De iconische compacte auto doet het zowel in de stad als op het platteland uitstekend - je blijft veilig dankzij het automatische remsysteem met voetgangers- en fietserdetectie. De gloednieuwe CLIO is voorzien van de nieuwste Renault EASY DRIVE-technologie om rijden en parkeren eenvoudiger te maken; zo kun je onder andere gebruikmaken van de parkeersensoren rondom en het Easy Park Assist-systeem.

 

 

 

Meer info over de nieuwe Clio kunt u terugvinden via deze LINK.

* zolang de voorraad strekt.

Deel dit met uw vrienden en kennissen