Nieuwe Dacia Sandero

DE MODERNE EN ROBUUSTE STADSAUTO

Dankzij het robuuste silhouet, de expressievolle voorkant en de kenmerkende Y-vormige LED-koplampen zult u Sandero niet snel vergeten. Het interieur biedt één van de grootste ruimtes in zijn categorie en de grote koffer en talrijke opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat Sandero zich aan uw dagelijkse leven aanpast, zodat rijden nog leuker wordt.

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

Geniet van een rit in alle comfort

Klaar voor vertrek? Stap in je wagen en start vlotjes dankzij de handenvrije kaart. Neem plaats en geniet van de moderne uitrustingen die speciaal zijn ontworpen om jouw rijervaring nog gemakkelijker te maken: een nieuwe elektrische stuurbekrachtiging, een verstelbaar stuur en een vernieuwd dashboard dat de belangrijkste bedieningen van je Nieuwe Sandero groepeert. Je hebt alles binnen handbereik!

Geniet tijdens de hele rit van een optimale binnentemperatuur dankzij de automatische klimaatregeling. Begint het te schemeren? Geen probleem! De LED-koplampen van de Nieuwe Sandero schakelen automatisch in zodat je dag en nacht op een optimale zichtbaarheid kan rekenen.

RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

Ze hebben aan alles gedacht!

Heb je tijdens het rijden ogen te kort? Ontspan maar! Onze rijhulpsystemen beschermen je en maken je dagelijkse ritten gemakkelijker:

  • Actief noodremhulpsysteem (AEBS)
  • E-call (automatische noodoproep)
  • Parkeerhulp voor-/achteraan en achteruitrijcamera
  • Dodehoekwaarschuwing
  • Vertrekhulp op hellingen
  • Elektrische parkeerrem
  • Snelheidsregelaar en -begrenzer
  • Elektrische stuurbekrachtiging

Moderne technologie

Dankzij het nieuwe Media Control-systeem met geïntegreerde radio en Bluetooth®-verbinding bedien je het audiosysteem vanaf het stuur en heb je heel eenvoudig toegang tot het navigatiesysteem van je voorkeur via je telefoon. Het kan zelfs nog gemakkelijker! Met de Dacia Media Control-applicatie kan je ook verbinding maken en de radio-interface op het scherm van je telefoon weergeven.

ZUINIGE MOTOREN

Dubbel voordeel! Hou je verbruik onder controle en geniet van lagere onderhoudskosten dankzij onze zuinige motoren. Beschikbaar in LPG én benzine!

ECO-G: de slimme keuze voor je Dacia! TCe 100 ECO-G

De Nieuwe Sandero is voortaan beschikbaar met de gecombineerde benzine- en lpg-aandrijving van Dacia: onze ECO-G. Dankzij deze bewezen, gebruiksvriendelijke, betaalbare en zuinige aandrijving die tijdens de productie van het voertuig wordt geïntegreerd, bespaar je op brandstofkosten en stoot je voertuig minder CO2 uit. Maar dat is nog niet alles! Met zijn turboaandrijving van 100 pk verenigt de ECO-G motor zuinigheid en rijgemak. De LPG tank zit gewoon onder de koffervloer, dus je verliest geen kofferruimte, en je wint rijbereik!

 

De nieuwe benzinemotoren met roetfilter die aan de nieuwste Euro 6-normen voldoet! 

TCe 90 FAP

Met deze driecilinderturbomotor van 90 pk met handmatige versnellingsbak kan je rekenen op een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot terwijl je tegelijk optimaal van het autorijden geniet. Wil je nog meer besparen? Beperk je onderhoudskosten dankzij de distributieketting. Slim!

TCe 90 CVT FAP

Geniet van een vlotte, aangename rit! De driecilinderturbomotor van 90 pk komt met een automatische CVT-versnellingsbak met twee pedalen van de nieuwe generatie. Je voertuig start rustig, trekt vlot op en schakelt zonder voelbare overgangen.  

SCe 65 FAP

Deze moderne en zuinige driecilindermotor van 65 pk komt met een handmatige versnellingsbak. Zo staat de nieuwe Sandero garant voor een optimale rijervaring in de stad. Dankzij de distributieriem bespaar je trouwens op onderhoudskosten.

 

*bron: dacia.be

Deel dit met uw vrienden en kennissen