Nieuwe Renault ARKANA - Coupé SUV

Met Nieuwe Arkana biedt Renault een SUV van de nieuwste generatie!

Met een uitgesproken hybride persoonlijkheid, zowel qua stijl als qua motoren. Hij verenigt zijn hoge en geruststellende rijhouding, zijn ruim bemeten interieur en zijn compromisloze koffervolume met een opvallende en vernieuwende sportieve stijl. Zo belooft hij een nieuwe kijk op de SUV, met meer emotie en dynamisme, die zijn hoogtepunt zal bereiken in het R.S. Line-model.

Starten doen we met de benzinemotoren met 12V micro-hybridisatie (TCe 140 EDC en TCe 160 EDC), die synoniem zijn met zuinigheid, soepelheid en rijplezier. De micro-hybridisatie verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en verzekert tegelijk een soepelere herstart en een beter rijcomfort.

Maar er is ook een ‘full hybrid’ motor. Deze gaat door het leven als de E-TECH 145 (beschikbaar deze zomer) die alle voordelen biedt van elektrisch rijden zonder dat er moet worden opgeladen: tot 80% van de tijd in de stad elektrisch rijden, tot 40% minder verbruik in vergelijking met een equivalente benzinemotor en lagere CO2-waarden voor maximaal rijplezier, in stilte, comfort en met een uitstekende respons.

Hij doet bovendien geen enkele toegeving op het vlak van veiligheid en behaalde de maximumscore van vijf sterren bij de EuroNCAP-crashtests.

Nog meer te weten komen over de Nieuwe Renault ARKANA? KLIK HIER!

Beschikbaar bij Paesmans Autogroep voor proefrit, boek hieronder uw proefrit:

 

 

Deel dit met uw vrienden en kennissen