Nieuwe Renault Megane E-Tech electric

Nieuwe generatie elektrisch rijden

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kWh. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

Nieuwe rijervaringen

De Megane E-Tech 100% elektrisch is een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de spontaniteit van een sportwagen. De elektrische motor voorin van 220 pk, direct koppel van 300 Nm en 20" wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord 'autorijden'.

Nieuwe technologische innovaties

Rijd met volledige controle: houd je omgeving in de gaten met de ingebouwde achteruitrijcamera en rijd veilig met 26 rijhulpsystemen. Met OpenR link met Google ingebouwd kom jij op je bestemming aan, kun je de spraakassistent gebruiken om functies te bedienen en krijg je toegang tot je favoriete apps.

Onbeperkt design

De auto krijgt een bijzondere uitstraling dankzij de voorkant in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan. Full LED-verlichting aan de voorkant, iriserende 3D-strook aan de achterkant, 20" wielen, goudchromen accenten en een zwart dak zorgen voor een geheel origineel design.

Ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech 100% elektrisch heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra ruimte dankzij de verbrede structuur en nieuw openR-dashboard: 209 mm beenruimte achterin, 33 l laadruimte.

Audiodesign van Harman Kardon

Gebruik al je zintuigen om van deze intense rit te genieten, met hifi-audiokwaliteit van het nieuwe Harman Kardon-audiosysteem, technologie voor een ruimtelijke audiobeleving en een reeks omgevingsgeluiden (natuurlijk, live, club of lounge).

Modulair design en opbergruimte

Inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvakken in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 210 l inhoud bagageruimte. Megane E-Tech 100% elektrisch, voor een perfecte rit.

 

Wagen beschikbaar vanaf Maart 2022!

Bron: renault.be

Deel dit met uw vrienden en kennissen