Nieuwe TWINGO Z.E. - 100% elektrisch!

Nieuwe TWINGO ELECTRIC biedt meer dan ooit het allerbeste onder de stadswagens!

Nieuwe TWINGO ELECTRIC blijft trouw aan zijn typische karakter waarmee hij in het verleden succes boekte - pittig, handig en perfect personaliseerbaar - terwijl hij voortaan zijn 100% elektrische identiteit waarmaakt. Rijdt vlot en wendbaar door de drukke stad met Nieuwe TWINGO ELECTRIC!

Nog meer fun...

Rijden in de stad? Dat is een makkie dankzij Nieuwe TWINGO ELECTRIC! Met zijn motor van 60 kW* (82 pk) en koppel van 160 Nm*, zijn compacte formaat en de beste draaicirkel binnen zijn categorie combineert Nieuwe TWINGO ELECTRIC het vlotte rijgedrag van een stadswagen en de kracht van een elektromotor. 

Dit is beslist de TWINGO van de TWINGOs!

... en nog meer comfort!

Nieuwe TWINGO ELECTRIC beschikt over een ‘B’-rijmodus met 3 niveaus voor recuperatief remmen die aan jouw gebruik zijn aangepast.

Tijdens je dagelijkse ritten in de stad remt de wagen sterker zodat je het rempedaal minder vaak moet indrukken en meer energie recupereert. Zodra je het gaspedaal loslaat, voel je de wagen meteen vertragen. Goed als je even gas wil terugnemen.

Op de autosnelweg remt de wagen veel trager af: je rijdt langer aan dezelfde snelheid verder, precies alsof je freewheel zou rijden. Rij zonder zorgen!

Zo eenvoudig is elektrisch rijden...

Met zijn batterij van 22 kWh biedt Nieuwe TWINGO ELECTRIC een maximaal rijbereik van 270 km* in de stadscyclus volgens WLTP* en van 190 km* in volledige cyclus volgens WLTP*. Begin je week heerlijk rustig aan.

In de ECO-modus heeft de wagen een rijbereik van zo’n 225 km* door een beperkte acceleratie en maximumsnelheid op snelle rijstroken.

Even pauze nodig? Met de Caméléon-lader laad je je Nieuwe TWINGO ELECTRIC thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (AC) op tot 22 kW. Zo recupereer je tot 80%* energie in slechts 1 uur en tot 80 km* rijbereik in een half uur laden. De pauze zit er al op!

... dankzij de geconnecteerde diensten die op jouw dagelijkse ritme zijn afgestemd.

Geniet van een complete multimedia-ervaring dankzij Renault EASY CONNECT! Programmeer je volgende laadbeurt, controleer het niveau van de batterij, geef het resterende rijbereik weer, zoek het dichtstbijzijnde laadpunt… Via het EASY LINK-multimediascherm van 7'' of je MY Renault-applicatie geniet je van de geconnecteerde Z.E.-diensten die speciaal zijn ontwikkeld om jouw ritten met  Nieuwe TWINGO ELECTRIC te optimaliseren!

Elektrisch rijden was nog nooit zo gemakkelijk!

bron: renault.be

Deel dit met uw vrienden en kennissen