Oktober is de maand van de lichte bedrijfswagens

Geniet in de maand oktober van uitzonderlijke condities op het lichte bedrijfswagen gamma van Renault.

Heeft u nood aan een nieuwe lichte bedrijfswagen?! Dan is oktober de uitgelezen maand om te kiezen voor een KANGOO EXPRESS, TRAFIC of MASTER. Héél de maand oktober kan u bij Paesmans Autogroep terecht voor uitzonderlijke condities.

​​   

  • Ontvang tot € 300,- zBTW aan GRATIS opties*
  • Ontvang een cheque van € 300,- zBTW bij bestelling
  • Geniet van stockcondities tot 30/10/2020

Kies voor een leasing of renting van Renault lease. Met een JKP van 2,99% en een aankoopoptie mogelijk vanaf 1%. 

 

  

 

De voordelen van Financiële Leasing:

U kunt uw uitgaven spreiden in de tijd en zelf bepalen over welke termijn u terugbetaalt (tot 60 maanden) in functie van uw budget. U moet bovendien de btw niet voorfinancieren. Met de aankoopoptie kunt u bovendien aan het einde van het contract eigenaar worden van uw wagen. 

Is dit iets voor u?

Financiële leasing is vooral bedoeld voor bedrijven die hun wagen niet zo heel veel gebruiken en die de auto aan het einde van het leasingcontract willen aankopen.
Deze formule is dus in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's.

 

De voordelen van Financiële Renting.

Net als bij een Financiële Leasing kunt u uw uitgaven spreiden in de tijd en zelf bepalen over welke tijd u de investering terugbetaalt (tot 60 maanden) in functie van uw budget.
De fiscale voordelen zijn als volgt: geen prefinanciering van de btw, kapitaalsbehoud en behoud van de kredietlijnen bij de bank, facturen worden in de boekhouding ingeschreven op de resultatenrekening als huurlast ... 

Iets voor u?

Financiële Renting is vooral bedoeld voor bedrijven die hun auto niet veel gebruiken.
Deze formule is in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's.

 

Een leasing of renting niets voor u? kies voor gemoedsrust en vraag naar een Operationele leasing / verhuur lange termijn.

 

Wat is het?

Het is een huurcontract waarvan de huurprijs wordt bepaald in functie van de looptijd en het aantal afgelegde kilometers (op voorhand vastgelegd). De huurprijs houdt rekening met de aankoop- en herverkoopwaarde van het voertuig en het rentepercentage van de financiering. De huur omvat automatisch ook een aantal diensten waaraan je nog bijkomende diensten kunt toevoegen.

Voordelen van verhuur op lange termijn

Met een verhuur op lange termijn ben je verlost van de problemen met betrekking tot de aankoop, de herverkoop en het gebruik van het voertuig en kan je jeconcentreren op je eigen professionele activiteiten. Bovendien betaal je alleen voor het werkelijke gebruik van je wagen. De formule heeft ook tal van fiscale en financiële voordelen: geen voorfinanciering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten enz.

Diensten

Bij de verhuur op lange termijn kan een onderscheid worden gemaakt tussen diensten die automatisch inbegrepen zijn, en optionele diensten. Over het algemeen inbegrepen: financiële huur, verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade en rechtsbijstand), onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, beheer van het wagenpark en 24 uur op 24 pechverhelping. Optioneel: banden, vervangwagen en brandstof.

Iets voor jou?

De verhuur op lange termijn is zowel iets voor grote ondernemingen en kmo's als voor zelfstandigen en vrije beroepen. Het is een uitstekende formule voor ondernemingen die de gebruikskosten van hun voertuig willen optimaliseren met een volledige dienstengarantie.

* onder voorwaarden, meer info bij onze verkopers.

Deel dit met uw vrienden en kennissen