75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Fiscaal voordelige Dacia modellen

Onze fiscaal voordelige dacia's

Kent u onze fiscaal voordelige Dacia modellen al? 

Zo hebben we onze 100% elektrische Dacia spring die 100% fiscaal aftrekbaar is, maar ook onze Jogger Hybrid met een fiscale aftrekbaarheid van maar liefst 68%!

Dacia spring 100% electric

Onze Dacia Spring onderscheidt zich dankzij de unieke SUV-stijl in combinatie met een volledig elektrische aandrijving. Deze stadsauto heeft alle favoriete kenmerken van het Dacia-merk en biedt extra plezier tijdens je dagelijkse ritjes.

Hij biedt een actieradius tot 230 km in gecombineerde WLTP-cyclus* en 305 km in WLTP-stadscyclus. De compacte batterij (26,8 kWh) is met een volledige lading voldoende voor een week lang rijden in de stad!

Neem een pauze om je Dacia Spring op te laden. Heb je haast? Met de DC-lader laad je de batterij bij een snellaadstation binnen een uur tot 80% op. Voor thuis op te laden heb je alleen een standaard stopcontact nodig. Wil je nog sneller opladen? Plaats een wallbox en laad je auto op binnen 5 uur.

Dacia Spring biedt tevens het beste laadvermogen in zijn categorie, met een ruime bagageruimte en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

*De gecombineerde WLTP-cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg.

dacia jogger hybrid

Geniet van de hybridetechnologie om tot 80% van je rijtijd in de stad elektrisch te rijden en verminder je brandstofverbruik tot 40%.

Dankzij de combinatie van twee elektromotoren en een verbrandingsmotor moet Jogger HYBRID 140 nergens op aangesloten worden om op te laden.

Dat maakt het heel eenvoudig: de batterij laadt tijdens het rijden op dankzij het vertragen en het remmen. De intelligente en automatische versnellingsbak en het energiebeheersysteem optimaliseren de prestaties en het brandstofverbruik.

 

Meer weten over deze fiscaal interessante dacia's?