75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Mechaniek

Onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud is essentieel voor de levensduur en veiligheid van uw wagen. Daarom staat Paesmans Autogroep klaar voor het onderhoud van uw Renault, Dacia of BYD.

Wanneer moet u op onderhoud?

Om uw veiligheid te garanderen én om uw wagen in topvorm te houden, is het aangeraden om het voorgeschreven programma van de constructeur te volgen. Dit kan steeds bij ons opgevraagd worden. U kan dit ook steeds raadplegen in de daarvoor voorziene mobiele app van uw wagen.

Garantiewerken

Voor alle garantiewerken aan uw wagen kan u bij ons terecht. Dit gedurende de wettelijke fabriekswaarborg of als u een verlengde waarborg heeft aangekocht bij de aankoop van uw wagen. Is uw wagen niet bij ons gekocht? Geen probleem, als uw wagen bij een andere  officiële dealer op onderhoud is geweest, kunnen wij uw onderhoudshistoriek steeds raadplegen

Keuringnazicht

Moet u binnenkort naar de autokeuring?
Plan een keuringnazicht in voor uw bezoek en voorkom onaangename verrassingen. Onze mekaniekers controleren alle specifieke punten van uw wagen, zodat u met een gerust hart naar de keuring kan vertrekken.

Vakantiecheck

Op vakantie met de wagen?
Wij controleren graag uw wagen zodat u met een veilig gevoel op vakantie kan vertrekken!

Vervangwagens

Duren de werken langer dan verwacht? Terwijl onze ervaren mekaniekers uw wagen de beste zorg geven, stellen wij een ruime vloot aan vervangwagens ter beschiking. Zo blijft u steeds mobiel. 

Onze vervangwagens zijn steeds betalend aan een specifiek vervangwagentarief, dit tarief kan opgevraagd worden bij onze receptie.


Vragen over onze mechaniek?
Neem vandaag nog contact met ons op!