75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Meer Duster dan ooit

Meer duster dan ooit!

Dacia presenteert nu zijn 3e generatie Duster. Nieuwe Dacia Duster is een heruitvinding van het design, nog zuiniger en milieuvriendelijker dan ooit tevoren.

Duster heruitgevonden

Nieuwe Dacia Duster brengt tal van nieuwigheden met zich mee. Zo is er vanaf ook een hybride model. Daarnaast kan u nog steeds kiezen voor een 4×4 of 4×2 aandrijving.  

Er zijn 5 rijmodi waar u uit kan kiezen: ‘auto, snow, mud/sand, off-road en eco. Deze zorgen niet alleen voor meer grip op de ondergrond maar ook zodat u zo zuinig en besparend  mogelijk rijdt.

De nieuwe materialen zijn op het lijf van Nieuwe Dacia Duster geschreven. Nieuwe Dacia Duster beschermd zijn omtrek en wielkasten met een stevig materiaal. Deze soort plastic is ontwikkeld door Dacia en noemen het ‘starkle’. Dit stevige materiaal bevat tot 20% gerecycleerd materiaal en kan volledig gerecycleerd worden.

Motorisatieopties

YOuclip

Een leuke nieuwe toevoeging aan Nieuwe Dacia Duster is YouClip. YouClip is een gloednieuw systeem dat tot 6 bevestigingspunten biedt om verscheidene dingen te bevestigen in uw wagen. Zoals bv: uw telefoon, drankjes, sleutels, jas, schoenen, …. Alles is mogelijk! Dit systeem is zelfs voorzien van een lamp/zaklamp in uw wagen.