75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

De nieuwe Dacia Jogger

Nieuwe Dacia Jogger

De opvallend veelzijdige Dacia Jogger combineert de afmetingen van een break met de binnenruimte van een vrijetijdsauto en de voordelen van een SUV. Hij combineert comfort met binnenruimte en is beschikbaar met 5 of 7 ruime zitplaatsen! Dankzij talloze configuraties kan u hem aanpassen aan uw persoonlijkheid. Er zijn tot 60 zetelcombinaties mogelijk!

de dacia jogger is zowel modulair als mee met z'n tijd

Met de nieuwe Jogger heeft Dacia de gezinswagen met zeven plaatsen opnieuw uitgevonden en hem voor iedereen toegankelijk gemaakt.

De Dacia Jogger heeft de lengte van een break, de interieurruimte van een bestelbreak en de kenmerken van een SUV. Door het veelzijdige gebruik wordt de auto vergeleken met het ontpoppen van een Zwitsers zakmes.

De Dacia Jogger combineert comfort met binnenruimte, dankzij talloze configuraties kan u hem persoonlijk afstellen op uw behoeften.

Vanbinnen is hij rijkelijk uitgerust met talloze opbergvakken en een grote bagageruimte die tot 1.819 liter groot kan zijn!

Naast comfort en voldoende ruimte voor elke passagier biedt de Dacia Jogger ook verschillende functies aan die het leven aan boord makkelijker maakt. 

Dacia Jogger is uitgerust met een volledig multimedia-aanbod, actieve en passieve rijveiligheid en rijhulpsystemen. De nieuwe Dacia Jogger is mee met zijn tijd.

Dacia Jogger 5 zit

Jogger 5 zitplaatsen

Je kunt tot wel 5 personen vervoeren in je Dacia Jogger! Naast de diverse opbergvlakken profiteer je van een bagageruimte van 1.819 liter als de achterste zitplaatsen ook neergeklapt zijn.

Dacia Jogger 7 zit

Jogger 7 zitplaatsen

Dankzij de 7 zitplaatsen kun je comfortabel reizen met het gezin of virenden. Al je passagiers op de tweede en derde zijtrij genieten van voldoende ruimte. Pas de Dacia Jogger met 7 zitplaatsen naar wens aan!
Haal de stoelen van de derde zitrij weg om een grote bagageruimte te creëren.

Motor

  • ECO-G 100
  • TCe 110

BRANDSTOF

  • LPG
  • Benzine

Motorvermogen

  • 100 pk
  • 110pk

3 VERSIES

Meer informatie

Heeft u nog niet genoeg van de nieuwe Dacia Jogger? Indien u nog meer informatie wenst kan u op onderstaande knop drukken.