75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Nieuwe Renault Master, de aerodynamische bestelwagen!

Niet zomaar een evolutie maar een revolutie

Renault presenteert de bestelwagen op uw maat. De nieuwe Renault Master biedt ontelbare mogelijkheden. Nieuwe Master is volledig aanpasbaar aan al uw wensen. Van een open laadruimte tot een omgebouwde laadruimte met koelcellen, alles is mogelijk!

De bestelwagen op uw maat

Nieuwe Renault Master beschikt over tal van vernieuwingen. Zoals bijvoorbeeld de verstevigde drempels in combinatie met de lagere laadruimte zorgt dit ervoor dat zware ladingen nog sneller en gemakkelijker ingeladen kunnen worden.  Nieuwe Renault Master is duidelijk gemaakt voor professionals met zijn opbergmogelijkheden en laptoptafeltje. Zo beschikt u altijd over genoeg opslag en kan u met alle gemak gebruik maken van uw laptop of tablet.  Met zijn 10 inch OpenR link scherm blijft u verbonden met de wagen zelf. Hij beschikt ook over de mogelijkheid om uw telefoon te verbinden via Android Auto of Apple Carplay. Dit kan zowel met kabel of draadloos gebruikt worden.

ombouwmogelijkheden

Renault spreekt alle werkvelden aan met deze nieuwe Master.  Hij kan volledig omgebouwd worden naar uw wens. Zo is het mogelijk om een dubbele cabine of de wagen om te bouwen naar personenvervoer. Eveneens kan deze ook voorzien worden van een mobiele werkplaats of een koelcel. ‘The sky is the limit!’ 

Motoropties

Van elektrisch naar elektriciteit

Nieuwe Renault Master E-Tech 100% electric biedt de mogelijkheid (V2L) om stopcontacten te hebben zowel in het interieur als in de laadruimte. Deze kunnen gebruikt worden om materiaal of uw computer te voorzien van stroom. 

In een later stadium zal de wagen ook beschikken over (V2G) Vehicle-to-grid. Zo kan uw wagen elektriciteit leveren aan uw woning bijvoorbeeld.