75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

Renault Rafale is een eerbetoon aan de prestatiegerichte expertise, technologieën en visie die allemaal voortvloeien uit onze roemrijke luchtvaartgeschiedenis.

Nieuwe Renault Rafale e-tech Full hybrid

De Caudron-Renault Rafale was een legendarisch vliegtuig en had alle genetische eigenschappen die ook onze nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid kenmerken: unieke technologie, durf, wendbaarheid en design.

Renault Rafale is een eerbetoon aan de prestatiegerichte expertise, technologieën en visie die allemaal voortvloeien uit onze roemrijke luchtvaartgeschiedenis.

Nieuwe Rafale E-Tech Full hybrid

De Austral wandelde zodat de nieuwe Espace kon lopen, de Espace zorgt er nu voor dat de Nieuwe Renault Rafale E-Tech Full Hybrid uit de startblokken kan schieten. Deze gestroomlijnde wagen beschikt over een benzinemotor die nauw samenwerkt met 2 elektromotoren. Eentje draagt bij aan het elektrisch rijden en is goed voor 70pk, de 2e elektromotor zorgt voor ondersteuning bij het schakelen deze bezorgt u een extra 25pk voor extra pit onderweg. 

Aandrijving

  • Full hybride aandrijving
  • Benzinemotor
  • Elektromotor + hoogspanningsstartmotor

Motorvermogen

  • 200 PK, waarvan turbobenzinemotor (130PK)+ de elektrische hoofdmotor (70PK) en de secundaire hoogspanningsstartmotor (25 pk)

Afmetingen

  • Lengte: 4m71
  • Hoogte:  1m61
  • Breedte: 2m08
Nauwkeuriger sturen

Het nieuwe nauwkeurige onderstel verzekert de bestuurder van een ongeëvenaarde rijervaring doormiddel van vierwielsturing “4 Control Advanced”. Dit zorgt ervoor dat de achterwielen meedraaien in bochten. Nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid krijgt hierdoor dezelfde draaicirkel als een onlangs vernieuwde Renault Clio. 

Helderder dan ooit

Nieuwe Renault Rafale E-Tech Full Hybrid is de eerste SUV binnen ons gamma met het nieuwe Solarbay panoramisch dak. Dit kan in verschillende standen gebruikt worden. Zo kan het volledig verduisterd, enkel verduisterd vooraan, verduisterd achteraan of helemaal doorzichtig gebruikt worden.  Dit kan zelfs bediend worden via uw google assistent.