75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

OpenR link, Renault’s nieuwe infotainment systeem

openR link - infotainment

openR link is een onderdeel van de ‘Renaulution’ strategie: “Verdere ontwikkeling op het gebied van data, mobiliteit en energiediensten”. Renault heeft de ambitie om verder te gaan dan woorden door moderniteit en innovatie te omarmen met de nieuwe generatie producten.  

Wat kan je verwachten van openr link?

Voor klanten die een eenvoudige onboard ervaring wensen – zonder geïntegreerde navigatie – is er
openR link in een formaat van 9-inch. Voor diegenen die op zoek zijn naar een totale on-board ervaring – met een volledig geïntegreerd
systeem met navigatie en een breed gamma diensten – zijn er de openR link in 9-inch, maar ook in het grote 12-inch scherm. Dit is dan steeds met ingebouwde Google-connectiviteit. Neem je het 12 inch scherm, dan kan je zelfs een Harman Kardon geluidsysteem verwachten!

In de versie met navigatie kan je o.a. volgende functies terugvinden: Navigatiepakket met Google Maps en Google Assistant gedurende 5 jaar, Infotainmentpakket met Google Play (3GB gedurende 6 maanden geldig (via Orange)),  ‘Over the air’ updates van de kaarten.

De door Google ontwikkelde software is open source, schaalbaar en altijd actueel. Tevens dankzij de ingebouwde Google-connectiviteit, worden handige Google-apps direct op het display van je voertuig getoond. Uiteraard is er bij de navigatie-versie van OpenR link ook Google Maps, deze combineert wereldwijd kaartbeheer, een navigatieservice met realtime verkeersinformatie, wereldwijde satellietweergavedekking en ‘s werelds grootste collaboratieve POI-database!

Dankzij Google Assistant kan je dagelijkse taken gemakkelijker uitvoeren dan ooit tevoren. Of je nu thuis bent, in het voertuig of onderweg, vraag gewoon om wat je nodig hebt en krijg snel hulp, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is.  Zeg gewoon ‘Hey Google’ en geef dan het gewenste spraakcommando; makkelijk toch?!

Wist je dat bij Megane E-TECH 100% electric en onze nieuwe Renault Austral het OpenR link scherm gekoppeld is aan een 12,3 inch OpenR dashboard? Zo heb je een super multimedia beleving en steeds alle info die je nodig hebt duidelijk zichtbaar. 

Aan u om het te ontdekken!