75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Ruime stock Dacia Sandero

85 dacia sandero's onderweg voor stock

Goed nieuws! We hebben een groot aantal Dacia Sandero’s onderweg naar onze toonzalen! Deze wagens zijn onmiddellijk beschikbaar en komen ten laatste toe eind november 2022! Profiteer van deze buitenkans en wees zo de lange wachttijden op het populairste model van België voor!

De dynamisch en robuuste stadsauto

Dankzij het robuuste silhouet, de expressievolle voorkant en de kenmerkende Y-vormige LED-koplampen zult u Sandero niet snel vergeten. Het interieur biedt één van de grootste ruimtes in zijn categorie en de grote koffer en talrijke opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat Sandero zich aan uw dagelijkse leven aanpast, zodat rijden nog leuker wordt.

Houd je ogen op de weg en vind al je apps terug op het 8’’-aanraakscherm dankzij de mogelijkheid om je smartphone te spiegelen. Telefoon, radio, GPS-navigatie, multimedia, enz… Verbind je smartphone eenvoudig via Bluetooth® of via de jack- en USB-aansluitingen en laat je verbazen door de 6 ingebouwde luidsprekers. Uw favoriete apps zijn eenvoudig te openen vanaf het grote 8″ aanraakscherm met de mogelijkheid om je smartphone te spiegelen. Creëer de perfecte soundtrack voor uw ritten met de vier ingebouwde luidsprekers.

Wordt het donker? De LED-dimlichten van Sandero gaan automatisch aan en bieden een verbeterd zicht, zowel overdag als ’s nachts. Begint het te regenen? De ruitenwissers gaan dan automatisch aan. 

Manoeuvreer eenvoudiger en profiteer van meer veiligheid en comfort tijdens het rijden dankzij de elektrische stuurbekrachtiging.

U leest het goed, onze Sandero heeft alleen maar troeven die van autorijden een plezier maken!

 

 

Stock Dacia Sandero

Wilt u genieten van deze buitenkans? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met één van onze vestigingen!