75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Het salon loopt door bij Dacia!

het Salon loopt door!

Ook in februari loopt het salon door bij Dacia! Ontdek de nieuwe merkidentiteit bij Dacia en krijg 5 jaar gratis garantie* op het volledige gamma! Geniet daarnaast van de interessante financieringsvoorwaarden en van onze ruime voorraad. Wie weet rijd je binnen enkele weken al rond met uw nieuwe Dacia!!

 

*5 jaar – 100000km op Sandero, Duster of Jogger
*5 jaar – 80000km op Spring

Nieuwigheden bij Dacia

Dacia lanceerde de nieuwe Jogger Hybrid.

Jogger plukt de vruchten van de knowhow van Renault Group en wordt gebouwd in de fabriek van Mioveni in Roemenië. Het is het eerste Dacia-model met hybridetechnologie. Zo draagt hij bij tot de elektrificatie van het gamma. Jogger heeft  een vanaf prijs van 24 790€ BTWi en is de meest toegankelijke hybride gezinswagen (5/7 plaatsen) op de markt! Samen met de lancering zal ook de nieuwe kleur Schistegrijs zijn intrede doen, naast de 6 al bestaande kleuren. 

Jogger HYBRID 140 zal gezinnen en klanten verleiden die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige wagen, aangepast aan de stad en aan buitenactiviteiten. Jogger biedt hen moderniteit met technologieën die het rijplezier ten goede komen. Ook biedt hij hoogstaand reiscomfort voor een redelijk budget.

Deze nieuwe hybrideversie neemt alle troeven van Jogger over zonder compromissen: geen kleiner laadvolume en geen enkele impact op de interieurruimte. Het bewijs dat Dacia Jogger een veelzijdige wagen is? Hij is van meet af aan uitgedacht om plaats te bieden aan de aandrijfbatterij die eigen is aan de hybridemotor.

Deze batterij bevindt zich onder de vloer, op de plaats van het reservewiel, net als de LPG-tank van de ECO-G 100 motor.

Jogger HYBRID 140 is verkrijgbaar met de automatische versnellingsbak met ‘B’-modus (‘Brake’) die het regeneratief remmen versterkt en meer remt op de motor. Deze modus zorgt voor meer energierecuperatie en meer rijcomfort in de stad. Zo hoeft de bestuurder het rempedaal zo weinig mogelijk in te drukken en genieten alle inzittenden van ongezien comfort!

Nu te bestellen in al onze toonzalen!

Meer ontdekken over de aanbiedingen bij Dacia? Via de knop krijg je een handig overzicht!