75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

3 jaar lang gratis onderhoud op een Dacia Sandero

3 jaar lang gratis onderhoud* op jouw dacia sandero

Tijdens de volledige maand mei geniet je van straffe aanbiedingen bij Dacia. Zo kan je zorgeloos rondtoeren met een splinternieuwe Dacia Sandero gedurende 3 jaar*.

Bestel jij deze maand een nieuwe Dacia Sandero of Sandero Stepway, dan krijg je helemaal GRATIS een onderhoudscontract gedurende 3 jaar (of 50.000 km)

Kies jij voor de comfortabele stadsauto of toch liever het robuuste van de Sandero Stepway? Ongeacht je keuze, kan je genieten van rijden zonder zorgen.

*Geniet van een gratis onderhoudscontract van 3 jaar/50.000 km bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero. Aanbod enkel geldig voor een bestelling van 01/05/2024 tot en met 02/06/2024 van een Sandero uit voorraad, met inschrijving op 30 juni 2024 ten laatste. Dit aanbod kan niet omgezet worden in contanten of bijkomende korting. Het onderhoudscontract omvat de onderhoudswerkzaamheden volgens de door de fabrikant aanbevolen intervallen, de vervanging van slijtageonderdelen (met uitzondering van banden) en de vervanging of herstelling van mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van het voertuig (inclusief arbeidskosten), indien vastgesteld als defect door de klant.