75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Dacia Augmented Reality-app

DACIA AR: DE HANDIGE EN NUTTIGE AUGMENTED REALITY-APP

Nieuwe kleuren, een nieuw logo en een nieuw embleem voor Dacia Link … Sinds midden juni dragen de wagens trots de nieuwe visuele identiteit van het merk op alle Dacia-websites in Europa en ook op de commerciële en reclamedragers.

Europese klanten kunnen het model van hun keuze al ontdekken en configureren, maar we moeten geduld oefenen tot oktober om de wagens te zien. Eerst op het Mondial de l’Automobile in Parijs en daarna ook in het Dacia-netwerk.

Dacia lanceert andermaal een slimme Augmented Reality-app voor smartphones en tablets: Dacia AR.

Configureer onmiddellijk uw DACIA

Met de eenvoudige, speelse en moderne Dacia AR kan je de wagens overal visualiseren, tot op schaal 1, en er zelfs in gaan zitten.

In je garage, op een parkeerterrein, in de straat … Je hoeft enkel de wagen in de werkelijke omgeving van je keuze te plaatsen. Ernaartoe gaan, errond lopen, instappen, inzoomen op een detail, alles kan!

De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Je hebt geen andere uitrusting nodig buiten je smartphone of tablet. Dacia digitaliseert om steeds toegankelijker te worden.

De Dacia AR-app biedt de mogelijkheid om het Dacia-gamma met zijn nieuwe visuele identiteit meer in detail te bekijken en bv. de nieuwe uitrusting te ontdekken op Duster :

  • een nieuwe vorm voor de ventilatieroosters bij wagens met het stuur links
  • de eerste Dacia met elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • automatisch inschakelen van de ruitenwissers

Met de introductie van de nieuwe visuele identiteit worden Media Nav en Media Display op elkaar afgestemd en is de update van de navigatiekaarten nu drie jaar gratis (tegenover vroeger drie maanden).

Met zijn nieuwe visuele identiteit, zijn 100% vernieuwde gamma en zijn nieuwe Augmented Reality-app blijft Dacia zichzelf heruitvinden om zijn aantrekkelijkheid te blijven verhogen.

Download hier de APP!