75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Ontdek nieuwe Renault Arkana E-tech full hybrid

nieuwe Renault Arkana E-Tech Full Hybrid

Renault heeft zichzelf opnieuw overtroffen met de lancering van de nieuwe Renault Arkana E-tech full hybrid (2023). Van nature een ruime hybride SUV met een gestroomlijnd profiel, connectiviteit, 20 geavanceerde rijhulpsystemen en een actieradius van wel 1000 km.

Kracht en efficiëntie

De 1.6 benzinemotor werkt nauwkeurig samen met 2 elektromotoren die worden aangedreven door een lithium-ionbatterij van 230V in samenwerking met een geavanceerde slimme versnellingsbak met meerdere standen. Dit resulteert in een combinatie van vermogen en efficiëntie. De motor bespaart zelfs tot 40% brandstof. De nieuwe Renault Arkana kan tot 80% van uw ritten door de stad volledig elektrisch rijden. Met de e-save modus blijft er steeds 40% van je batterijlading over voor een steile weg of alledaagse ritten met jouw batterij.

Ruimte en opslag

De nieuwe Arkana biedt niet alleen prestaties maar ook 5 ruime zitplaatsen en veelzijdige bagagemogelijkheden. Standaard heb je een bagageruimte van 513 liter maar als je de modulaire achterbank neerklapt verandert dit naar 1263 liter. Deze kan nog worden aangepast doormiddel van de beweegbare kofferbodem. Perfect voor al jouw reizen of boodschappen en alles daar tussenin. Nieuwe Arkana is een veelzijdige en praktische keuze voor alle doelen.

Interieur comfort en entertainment

Nieuwe Arkana is ontworpen met dagelijks comfort als hoofdgedachte, dit wordt bevestigd door zijn exclusief aanvoelende materialen en zijn meeslepende geluidservaring van Bose. Deze dragen bij tot meer rijplezier. Zijn 9.3” multimedia scherm kan dit alleen beamen. Dit multimedia scherm beschikt eveneens ook over Android auto en Apple Carplay systemen. Op deze manier heeft u altijd toegang tot uw apps, playlists, contactpersonen en favorieten. Voor de koudere dagen beschikt nieuwe Renault Arkana over een verwarmd stuurwiel en/of verwarmde zetels vooraan.

Zelfs buiten kunt u verbonden zijn met uw wagen. De ‘My Renault app’ biedt verschillende technologieën aan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw route naar uw bestemming al inplannen en doorsturen naar uw wagen, of de verwarming/ airco regelen. Eveneens kan je hier uw onderhoudsgeschiedenis terugvinden en snel in contact komen met uw Renault garage van uw voorkeur.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Met nieuwe Renault Arkana rijd je nog soepeler door het automatische systeem dat je snelheid aanpast aan de wegomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je voldoende afstand houdt en dat je in het midden van de rijbaan blijft. Bij vertragingen stopt en start de auto vanzelf. Buiten deze rijhulpsystemen zijn er nog 19 ‘cutting edge’ rijhulpsystemen zoals adaptieve cruise control of parkeerassistentie. Tevens beschikt nieuwe Renault Arkana ook over ‘hill start assist’ dit zorgt ervoor dat de wagen gemakkelijker en soepeler op een heuvel vertrokken geraakt. De grootlichten kunnen automatisch bediend worden en schakelen zo uit wanneer u een voertuig nadert. Zijn 360° camera en automatische parkeerfunctie zorgen voor zorgeloos parkeren in de stad of op kleine parkeerplaatsen.

 

 

Kortom, nieuwe Renault Arkana belichaamt de toekomst voor hybride’s. Hij combineert prestaties, comfort, stijl, geavanceerde technologieën en een verbluffende actieradius.

Configureer uw wagen online of in één van onze vestigingen.

Aandrijving

  • Full hybride aandrijving
  • Benzinemotor
  • Elektromotor + hoogspanningsstartmotor

Motorvermogen

  • Gecombineerd vermogen van 145 PK: benzinemotor (95PK)+ elektrische hoofdmotor (49PK) en secundaire hoogspanningsstartmotor (20 pk)

Afmetingen

  • Lengte: 4m56
  • Hoogte:  1m57
  • Breedte: 2m03