Nieuwe Renault Austral

Nieuwe Renault Austral

Renault stelt zijn nieuw model van het SUV-aanbod voor: de hoogtechnologische Renault Austral. De nieuwe 100% hybride SUV van Renault verenigt alle stijlelemenvanten van een SUV met het nieuwe ‘Sensual-Tech’-design van Renault. Nieuwe Renault Austral is een veelbelovend model met onbeperkte mogelijkheden.

Atletisch, hoogtechnologisch en stijlvol

Nieuwe Renault Austral beschikt over de kracht, karakter en alle stijlelementen van een SUV, grote wielen die het ‘gespierde’ silhouet met een krachitge moterkaplijn bevestigen. 

Het exterieurdesign fundeert op de nieuwe ‘Sensual-Tech’-filosofie van Renault, royale en sensuele vormen lopen perfect samen met gestrekte lijnen en erg nauwkeurige structuurdetails.  Bovendien is dit stijlvol design uitgerust met tal van technische details zoals onder andere: LED-achterlichten met micro-optische technologie en ruitvormige motieven in de koplampen.

Het hoogtechnologische en geraffineerde interieur van nieuwe Austral biedt één en al comfort. Naast de ruimte, is er ook het OpenR-Dashboard, een aanbod van navigatie- en multimediasysteem die de beste diensten en apps van Google omvat. 

De ultramoderne nieuwe Austral steunt op 32 rijhulpsystemen, diverse MULTI-SENSE-instellingen en 4CONTROL Advanced. Proactieve technologiën die zorgen voor comfort, rijplezier en veiligheid voor de inzittende.

Meer informatie

Meer te weten komen over de nieuwe reeks Renault Austral SUV 100% hybride? Leer meer over het prachtig, atletisch ontwerp en het hoogtechnologisch,  geraffineerd interieur. Ontdek meer mogelijkheden van de nieuwe Austral via onderstaande knop!