75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Onmiddellijk leverbare Arkana’s

onmiddellijk leverbare renault arkana's

Wij verwachten zeer binnenkort nieuwe en onmiddellijk leverbare voorraad van nieuwe Renault Arkana, de SUV-Coupé van Renault die ook beschikbaar is met hybride technologie! 

Renault arkana beschikt over alles wat je nodig hebt

Nieuwe Renault Arkana verenigt een hoge en geruststellende rijhouding, ruim bemeten interieur en zijn compromisloze koffervolume met een opvallende en vernieuwde sportieve stijl. Deze SUV-Coupé combineert al deze kenmerken met  hybride- en verbrandingsmotoren.

Renault Arkana is ontworpen voor elke rijsituatie, hij leent zich even goed voor de stad, platteland als lange ritten. Met dank aan zijn gespierd en robuust design bent u met de Renault Arkana klaar om moeilijke weg- en weersomstandigheden het hoofd te bieden.

Het gespierd en verleidelijk design bestaat over een grote bodemvrijheid, grote wielkasten en 19-duimsvelgen. Een hoge gordellijn, coupéachtige daklijn die benadrukt worden door chroomranden en een (optioneel) glazen open dak maken van nieuwe Renault Arkana een showcar. 

De ‘full led’-lichtsignatuur geeft de Arkana de vertrouwde en gekende Renault uitstraling. Kort samengevat is de nieuwe Renault Arkana een elegante wagen voor het leven van elke dag.

Motorisatie

TCe 140 EDC / TCe 160 EDC

  • Benzine
  • Automatische versnellingsbak
  • 140 / 160 pk

E-Tech hybrid 145

  • Zelf oplaadbare hybride
  • Automatische versnellingsbak
  • Gecombineerd vermogen van 145 pk

Meer informatie

Wenst u meer informatie over Renault Arkana of over de beschikbare stockwagens?  Maak hieronder uw keuze.

Wenst u meer te weten over nieuwe Renault Arkana?
Neem via onderstaande knop contact op met één van onze verkopers