75 Jaar Paesmans
Ontdek onze geschiedenis

Opening Beringen

Opening te beringen

Op zaterdag 26 maart werd de vestiging te Beringen officieel geopend. Natuurlijk ging dit niet zonder bijhorende receptie. Zaakvoerder Wilfried Paesmans en zijn team mochten meer dan 600 aanwezigen welkom heten. Het was zeker en vast een geslaagde avond!

Een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van Paesmans Autogroep

In 2001 nam Paesmans Autogroep een Renault garage over te Beringen. Meer dan 20 jaar later werd het tijd voor een make-over. Het voormalige gebouw werd bijna helemaal afgebroken en dubbel zo groot heropgebouwd. Deze heropening moest natuurlijk gevierd worden met een openingsreceptie. 

Op zaterdag 26 maart 2022 werd de nieuwe vestiging officieel ingehuldigd en geopend voor het publiek. Zaakvoerder Wilfried mocht in het gezelschap van de burgemeester van Beringen het openingslint doorknippen. Wilfried en zijn team mochten in totaal meer dan 600 aanwezigen welkom heten. Aanwezigen konden genieten van een drankje en enkele foodtrucks onder de geluidsgolven van een DJ. Bovendien vond er ook nog de avant-premiere plaats van de nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric. Het was een onvergetelijke avond voor Paesmans Autogroep!

De vernieuwde vestiging is maar liefst 2800m² groot en bestaat uit een showroom van meer dan 1000m², een werkplaats en een eigen carosserie-afdeling. Vanaf nu kunnen de klanten er opnieuw terecht voor al hun onderhoud en herstellingen. 

Fotogalerij

Deze avond moeten missen? Of even terugblikken op deze onvergetelijke avond? Hieronder kan u enkele sfeerbeelden terugvinden.